arkadaşlar netlerinizi yazın alacagınız 120 alan türünden puanınızı söyleyeyim .
bu çalışöa mühendislik çalışması olup gerçek sınav la alacagınız puanın + - 2 sapması vardır
orhan altun01 arkadaşım ben lisanlı değilim lise mezunuyum senin şu mühendislik programın bana da yardım eder mi? Genel yetenek 51,5 genel kültür 25,5 toplamda 77 netim var puanım ne olur acaba... Teşekkürler
arkadaşlar merhaba. ben yeni katıldım foruma. bu sene kpssye gireceğim inşaallah.sınava gireceklerei girmiş olup atama bekleyenlere başarılar.puan hesaplama motorundan nasıl faydalanabilcez
arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, çalışmalarınızda kolay gelsin ,ben foruma daha yeni katılıoyorum okulum 1. dönem sonu itibariyle bitti.ve kpss ye hazırlanacağım maliye mezunu olarak yapabileceğim pek bişey yok..gelmek istediğim nokta şu bu forumda puan hesaplamayla uğraşan ve anlayan arkadaşlara KPSS49 ve 42 den 80 almak için ortalama kaç tane net yapmak lazım ,yada puan hesaplama formülü ne baya bi araştırdım ama bulamadım neye göre puanı hesaplıyoruz,bu formülü payalışrsanız sevinirim çok teşekkür edrim...