Sınav Salonu Kamu Kurumları Ders Notları Haberler Anketler Kitap - Yayınevi Forumlar İlanlar Dosya İndir Araçlar İletişim Tarihçe

Kullanıcı

Kullanıcı adı:

Şifre :

Şifremi Hatırla
Şifremi unuttum   aktivasyon
Üye ol

birthstone
17, 1, 2008 - 20:02:22
avukatlığa başvuru
2007 ve 2008 döneminde avukat alımı ilanı yapmış ve yapacak olan üniversiteler hangileridir? Hangi şatlar aranır?Bilen var mı?
sibelsb
29, 1, 2008 - 23:07:02
kamu avukatlığı
kamu avukatı olabilmek için kpss B 'den de sorumlu muyuz? ikamet ettiğimiz ilde bir kamu kurumuna atanabiliyor muyuz? atanmadan önce tercih formu doldurabiliyor muyuz?
nhn
4, 2, 2008 - 01:03:48
kpss A? B?
hukuk mezunları neler ypıyor kpss de? yani kpss A ya da B mi lazım kurum avukatı olmak çin bilenler biraz yarımcı olabilir mi??? mesela nasıl bir sisitem var?
nurulu
4, 2, 2008 - 01:40:07
merhaba arkadaşlar.
benim bildiğim bi hazine avukatları var.onlar da maliyeye bağlı.kendi çalışanları(uzmanlar,vs.)arasından sınavla alınıyor.Diğer B grubu ya da A grubu avukatlık kadroları hakkında bi fikrim yok.Ama KPSS A grubu tüm kadrolarına hukuk mezunları alınıyor zaten.TÜİK,EPDK,Hazine müsteşarlığı bir sürü güzel kadrolar var.Bence Kamu Personel Seçme Sınavı Kılavuzuna bir bakın.Tabi kendi mesleğinizi yapmak en güzeli ama mesela Hakimlik sınavları var.Bir düşünün bence.Avukatlıkla ilgili İLETİŞİM üst başlığına tıklayın sitede.Site yöneticilerine ulaşabilirsiniz.Onlar daha iyi biliyolardır.
sevilll
13, 5, 2008 - 21:47:30
sevilll
biraz geç bir cevap ama kurum avukatlığı için kpss 11 puanına bakılıyor.yani 0,4 g.k-g.y 0,6hukuk.sanırım en az 90 üzerinde almak lazım.daha sonra kurumlaın verdiği ilanlara göre başvuru yapıyoruz istenilen taban puana yetiyorsa tabi puanımaz.en yüksek puanlı 6(genelde) kişiyi mülakata çağırıyorlar.benim bildiğim böyle oluyor.ben kpss'ye hazırlanıyorum kurum avukatlığı için.
  [ Yeni başlık gönderemezsiniz ]               [ ]
Müdürler: -

Word'da gör İndir Arkadaşına öner Yazdır RSS Sitene Ekle
Tüm haklar saklıdır © KPSS.com.tr 2007
kpss.com.tr ,kpsscomtr.com ,kpss, kamusinavi.com , kpss-com-tr.com