Sınav Salonu Kamu Kurumları Ders Notları Haberler Anketler Kitap - Yayınevi Forumlar İlanlar Dosya İndir Araçlar İletişim Tarihçe

Kullanıcı

Kullanıcı adı:

Şifre :

Şifremi Hatırla
Şifremi unuttum   aktivasyon
Üye ol

symnra
11, 12, 2007 - 23:20:31
Çalış, çalış ki baban gibi "biyolog" olma
Fen-Ed. Fak Biyoloji bölümünü zorlukla bitir. Ayrı ayrı Bitki-Hayvan-İnsan Anatomisi, Fizyolojisi, Embriyolojisi.. Mikrobiyoloji, Genetik, Dağ gibi Evrim dersi.. kolay mı sanıyorsunuz...
Biyoloji okumak için gir üniversite sınavına diyorsunuz. Tamam diyor giriyoruz, kazanıyoruz, çıkıyoruz, bitirmek için sıyırıyoruz, öğreniyoruz, iş istiyoruz.. Hıııı şimdi bir sınav daha var diyorsunuz.. Önümüze yine sınav atıyorsunuz. Bize dağ gibi biyoloji okutup 1 tane adam gibi ders konularmızdan sormuyorsunuz..Bizler buna da susuyoruz.. Bir de tüm Türkiye'den 30-40 biyolog ancak atıyorsunuz.. Bu kadar dersi bağrımıza basarak azıcık ücret karşılığı 4 seneliği 2 seneye düşürmeyi kabullenip laborant olmaya çalışıyoruz.. Sen Biyologsun olmaz deniyor.. Öğretmen olur muyuz ki diyoruz.. Yok sen o fen fak. mezunusun olmaz deniyor. Ki bir çoğunun fen-edebiyat fak. kazandıktan 1-2 yıl sonra ellerinden aldınız. Fikir verin hadi ne yapsın bu mezunlar.. Ekmek parası vermek bu kadar mı zor yaa.. bakın etrafınıza... sizden 500-600 milyon maaşa kanaat getirecek 4 yıllık fak. mezunu ev bark sahibi insan dolu.. O üzerinde tok iken yürüdüğünüz kırmızı halıları, diğer tarafta aç insanlar karşınıza mutlaka çıkaracaktır... biraz adaletli olun... sizlerrrde artık susmayınnnnnn... forum, grup... ne varsa üye olunnn, birlik olun, yarışıp savaşmayın, bırakmayın....
amphioxus
31, 1, 2008 - 11:31:20
biyolog=amele
biyolog = amele
belki amele bile hafif kalır zor kötek güç bela kazandık... daha sonra tığınla ders abartmıyorum şu andaki bölümlerin yüzde doksanının tam 3 katı ders alırıs sonra hasbel kader mezun oldun başında saç kalmadan sonra iş ara dur ne yapcas ... hiç bişey devlet eli sıfır sende belki 10 kişi atarlar türkiyede biyoloji mezunu 10 binlerle ifade edilir hersene bunun üzerine binler daha ilave ediliyorr nee yapcak bu millet yada ne yapcas daha doğru olur en ii ihtimal 5 sene dersane dersane sürün sonra biyerde karın tokluğuna çalışırsın
burcukum81
16, 4, 2009 - 08:49:56
biyoloji okumak
bende ege biyoloji mezunuyum.biyolojiyi seçmek hataydı ; ama birde mikrobiyoloji opsiyonunu da seçip hayatımın 2.salaklığını yapmış bulunmaktayım..özel dersanelerde çalışmak istedim 2 yıl ücret vermeyiz dediler..bende 2 yıl bonca mesleğimle alakasız bir işte düşük bir maaşla çalıştım.ama az da olsa para kazandım.sonra evlendim bir bebeğim oldu.işten çıkarıldım..şimdi kpss e giricem...ne olcak...koskocaman bir HİÇ
burcukum81
16, 4, 2009 - 08:53:55
KAFAYI ÇALIŞTIR
Kafayı çalıştır biyoloji okuma...benim okuduğum mikrobiyoloji gereksiz zor ve benim bitirirken de resmen psikolojim bozuldu..git başka bölüm yaz...başka bölüm kazanamıyosan da okuma ya bu bölümde...boş ver...yazık ananın babanın paralarına senin emeklerine...ya nekadar yanlış düşünüyosun diyip ben biyolog olmak için yaratıldım diyenler falan varsa onları ben bu söylediklerimin dışında tutuyorum
  [ Yeni başlık gönderemezsiniz ]               [ ]
Müdürler: -

Word'da gör İndir Arkadaşına öner Yazdır RSS Sitene Ekle
Tüm haklar saklıdır © KPSS.com.tr 2007
kpss.com.tr ,kpsscomtr.com ,kpss, kamusinavi.com , kpss-com-tr.com