Sınav Salonu Kamu Kurumları Ders Notları Haberler Anketler Kitap - Yayınevi Forumlar İlanlar Dosya İndir Araçlar İletişim Tarihçe

Kullanıcı

Kullanıcı adı:

Şifre :

Şifremi Hatırla
Şifremi unuttum   aktivasyon
Üye ol

maral
3, 10, 2007 - 01:13:12
Parsel parsel ülkemiz satılıyor
Arkadaşlar ya adamların satmadığı köşe bucak kalmayacak.Bir ülkenin limanları bile satılır mı ya.Mersin,İskenderun Limanlarını yabancı sermayeye satıyor bu adamlar.Bir de gümdeme bomba konu "TÜRBAN" meselesi.Adamlar ayakta uyutup bizi memleketimizi satıyorlar,bence gündemin ilk sırasında bu olmalı,bu konu için yürüyüşler düzenlenmeli.Bize asıl önemli ve tepki çekecek konuları düşündürmemek için öyle güzel gündem yaratıyorlar ki.Haklısınız Türban da önemli mevzu ama ülkemiz artık sömürge olduktan sonra kim tınlar türbanı.
angel
6, 10, 2007 - 05:58:37
Bence de
bir ülkenin ekonomisi gittikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmıyor.Limanları bilmiyordum bu kadar da olmaz ya,ekonominin can damarlarını,en karlı işletmelerimizi satıyorlar.Bu adamlar düşman resmen,göz göre ülkemizi sömürgeleştirdiler.Bunlar ve daha önceki malum hükümetler.
afa44
15, 2, 2008 - 12:11:56
İNSAFFF....
Ülke satmanın ne demek olduğunu bilmiyosunuz siz biraz araştırın öğrenin sonra konuşun... öyle sagdan soldan duyupta yok ülke satılıyomuş yok ülke elden gidiyormuş bırakın artık bu boş konuşmaları... hiç kimse ülkeyi satmaz ülkenın biyere gideceği de yok duruyo yerinde rahat olun siz... şu sömürgeleşme meselesine gelelim bi ülkenin özerk olabilmesi için ekonomisinin ülkeyi ayakta tutabilecek seviyede olması gerekir ekonomi nasıl gelişir? eğitimli insanlar sayesınde türkiyede insanların eğitim hakkı ellerinde alındıktan sonra sömürge olmayı birazda kendi hakediyo. ilk önce kendi içinde bagımsız olacak sonra dışa karşı bagımsızlığı kendiliğinden gerçekleşir zaten... ülke satılıyo diye yürüyüş yapacagınıza özgürlük ve demokrasi için yürüyelim... ama herkese özgürlük herkese demokrasi...
angel
16, 2, 2008 - 07:06:57
İnsaf sahte özgürlükçü kesilenlere asıl!!!!!!
Bence Ülke satmanın ne demek olduğunu asıl siz bilmiyosunuz siz biraz araştırın öğrenin,nedir ülke satmak,veya özgürlük nedir?Üniversiteye irticacıların siyasi simgeleriyle mi girmesi?Elbette limanlarımızı satmak ülkemi satmaktır.Liman ne demeülke sınırları ve ekonnomisi için anlamı nedir siz düşünün bakalım.Siz ve yandaşı olduğunuz siyasi görüş özgürlük kelimesini nasıl bu kadar rahat ve işinize geldiği gibi kullanıyorsunuz.Savundukları ve hayalini kurdukları düzende insanların kelleleri uçuruluyor.Bu mu özgürlükçü yaklaşım.Her kurumun bir kılık kıyafet yönetmeliği vardır.Ve buna hepimiz uymak durumundayız.İsteyen herkese bu koşullar altında üniversitelerin kapısı açık zaten.Anayasayı okuduysanız bilirsiniz,eğitim hakkı gibi çalışma hak ve ödevi de düzenlenmiştir.Ve bu şekilde üniversitelere türbanla girilmesi sağlanırsa,çalışma da anayasal hak olduğu için kamu kurumlarında çalışmak için de örnek teşkil edecek.Ondan sonra artık geçmiş olsun,tıpkı erkekler gibi biz kızlar da tüm mülakatlardan elenicez.Sınavı bir kenara bırakalım ben Atatürkçü bir Türk genci olarak ülkemi 300 yıl geriye götürmek isteyen bir zihniyetin azılı savunucularını devleti temsil eden yerlerde görmek istemiyorum.Herkes kılığına dikkat edecek,yok öyle sarıklı,arap kültüründen gelmişiz gibi giyinen insanların özgürlük kisvesi altında her yere sokulması.Ben insaf diyorum asıl.
bugu_su
9, 7, 2008 - 20:05:35
angel'e
"Herkes kılığına dikkat edecek,yok öyle sarıklı,arap kültüründen gelmişiz gibi giyinen insanların özgürlük kisvesi altında her yere sokulması" demiş angel Evet; herkes kılığına dikkat edecek!! Düşük bel modasını amerika çıkarıyor sonra kendi ülkesinde bunu yasaklıyor ama bizim gençlerimiz amerikaya özenme sevdası uğruna palyonco gibi geziyor ortalılarda. Ne kızlar görüyorum kız demeye şahit ister. Neymiş hip-hop tarzı. Arkadan görsen erkek sanırsın. Bunların anneleri gençken böylemi giyinir miş? Evladim olsa izin vermem. Madem kültürümüzü kıyafetlerimiz yansıtıyor; ne arap gibi ne amerikalı gibi herkes TÜRK gibi giyinsin ozaman. Neden bunlara ses çıkaran yok. Haaa o moda değilmi. Özür !!
nurulu
11, 7, 2008 - 19:57:12
bugu su
doğru söylüyorsun ama kimse hip-hop çı gibi devlet dairelerinde çalışamıyor biliyosun zaten.okumak herkesin hakkı.Baskın Oran bu ayrımı şu şekilde yapmamızı söylüyor.Kılık kıyafet konusunda.Hizmetten yararlananlar için serbest,ama hizmet verenler için belli şartlar olması lazım.Bu durumda hizmet alan biz vatandaşlar okula da devlet dairesine de dilediğimiz gibi girebiliriz.Hizmetimizi alırız.teşhircilik yapmadığımız çıplak girmediğimiz sürece.Ama hizmet verenler,devlet tüzel kişiliğini temsil edenler afedersin ama eşek gibi kıyafetine dikkat etmek durumunda.ne düşük bel göbek meydanda,ne de tesettürlü.
nurulu
11, 7, 2008 - 19:58:32
bugu su
doğru söylüyorsun ama kimse hip-hop çı gibi devlet dairelerinde çalışamıyor biliyosun zaten.okumak herkesin hakkı.Baskın Oran bu ayrımı şu şekilde yapmamızı söylüyor.Kılık kıyafet konusunda.Hizmetten yararlananlar için serbest,ama hizmet verenler için belli şartlar olması lazım.Bu durumda hizmet alan biz vatandaşlar okula da devlet dairesine de dilediğimiz gibi girebiliriz.Hizmetimizi alırız.teşhircilik yapmadığımız çıplak girmediğimiz sürece.Ama hizmet verenler,devlet tüzel kişiliğini temsil edenler afedersin ama eşek gibi kıyafetine dikkat etmek durumunda.ne düşük bel göbek meydanda,ne de tesettürlü.
bugu_su
15, 7, 2008 - 00:46:15
Dahası.....
Okulda düşük bel giyipte oturduğunda tangası görünen çok kız gördüm. Bunların yanında göze batan teseddür oluyor. Neden? İç çamaşırını gösteren kız aydın, ileri görüşlü ama sakınan cahil. Toplumumuzda böyle bir şekillenme var. Teseddürün serbest olmasında ki amaç bu ayrımı ortadan kaldırmaktır. Bu benim görüşüm. Yukarıda bahsettiğim mavzara sizleri rahatsız etmiyorsa aynı fikri savunmaya devam edin.
bugu_su
15, 7, 2008 - 00:52:01
Parsel parsel ülkemiz satılıyor
"Parsel parsel ülkemiz satılıyor" denmiş, konu nereden nereye gelmiş. Evet; böyle birşey var. Ama ülke topraklarını satan devlet büyükleri değil. Memleketimizin güneyinde, en turistik köşelerinden bir yerdeyim; daha fazla para uğruna topraklarını yabancılara satan çok vatandasşımız var.
kelid
31, 7, 2008 - 20:49:40
Peki.Özelleşiyor diyelim.
Bazıları "satılıyor" sözüne çok kızıyor.Dahası bu sözü sarfedenleri bilgisizlikle itham ettikten sonra satılmanın ne olduğunu da açıklama gereği duymuyor.Aynı arkadaş insanların eğitim hakkı elinden alındığı için(türbandan bahsediyor olmalı) sömürgeleşmeyi hakettiğimizi tespit ettikten sonra,özgürlük ve demokrasi için yürüyelim demiş.Bildiğim kadarıyla satılma,%99'u müslüman olan bir ülkede insanların artık ermeniler den yahudiler den,fransızlardan maaş alması demektir.Türkiye de en güzel arsaların yabancılara satılmasını her aklı başında insanın iyi tahlil etmesi gerekir.Bunu anlamak için islamiyeti biliyor olmak bile yeter.Her konuyu türbana bağlıyasıya kadar öncelikle pergamber efendimizin zamanını çok dikkatli bir şekilde öğrendikten sonra Osmanlı devletinin kuruluşunu ve yıkılışını öğrenmenizi tavsiye ederim.Anlamanıza yardımcı olur.
nurulu
18, 8, 2008 - 14:08:28
Satılmak deyimine kızan arkadaşa
Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in.

Kuşadası Limanı İsrailli'nin.

İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. .

Araç muayene işi Alman'ın.

Başak Sigorta Fransız'ın.

Adabank Kuveytli'nin.

İETT Garajı Dubaili'nin.

Avea Lübnanlı'nın.

Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık..

Ermeni...)

Rakı , Amerikalı'nın.

Finansbank Yunanlı'nın...

Oyakbank Hollandalı'nın.

Denizbank Belçikalı'nın.

Türkiye Finans Kuveytli'nin.

TEB Fransız'ın.

Cbank İsrailli'nin.

MNG Bank Lübnanlı'nın.

Alternatif Bank Yunanlı'nın.

Dışbank Hollandalı'nın.

Şekerbank Kazak'ın.

Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.

Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.

Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.

Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n.

Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.

Eczacıbaşı İlaç, Çek'in.

İzocam, Fransız'ın.

TGRT(Fox) Amerikalı'nın.

Demirdöküm Alman'ın.

Döktaş Fransız'ın.

Süper FM Kanadalı'nın.

Hepsi TÜRKtü.

Sadece 4.5 yıl önce.

Çok önemli....

ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA

9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR...

ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK.

YAZIKLAR OLSUN....

KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE....
nurulu
18, 8, 2008 - 14:10:51
Selamlar
Bunları okuyup da içi cız etmeyen T.C vatandaşıyım diye ortada dolaşmasın bence.Bu kadar olmaz ya.İnsanın inanası gelmiyor.Türklük,Türkiye vatandaşı olmak gibi kavramların hiçbir anlamı yok bunlar için,bunu bu canım ülkeye yapanları ne ben affederim ne de gelecek nesiller affetsin.
NRC19811
21, 8, 2008 - 14:04:20
nurulu :(
üzülmemek elde değil tabiki.bi ist.hava alanıda satıldı sanrım yanılmıyorsam...yakında dışarıya bağımlı olcaz merak etmeyin.
melis
22, 8, 2008 - 18:13:08
merhaba arkadaşlar
Çok haklısınız.Sayın afa44 arkadaşımız küreselleşen dünyada bir ülkenin en kritik ekonomik elemanlarının satılmasının ne demek olduğunu anlayamamış durumda.Zaten üslubuna bakarsanız onun için ülkenin hiç bir önemi ve anlamı olmadığını anlarsınız."Merak etmeyin bir yere gittiği yok ülkenin,yerinde duruyor" gibi bir cümle sarfetmiş.Bunu bu üslupla yazan biri için ülkenin bir önemi olamaz zaten,tüm dünya türban taksın,tüm dünya müslüman olsun yeter.Ulusal değerler yerine ülke kavramı yerine müslüman olmayı yüceltebilir sadece.Bu da bana ters,ben de müslümanım hristiyan değilim.Eğitim özgürce alınmalıdır tabi ki ben karşı değilim mesela buna.Ama at gözlüklü de olamam ve ülkemin ekonomisini bu derece dışa bağımlı hale getiren bir anlayışı kabul edemem.Sömürge olduktan sonra üniversiteye kim nasıl giriyormuş bana ne allah aşkına ya,bu konu ne kadar önemsiz kalıyor değil mi?İster göbekler fora olsun ister sadece gözleri görünsün kadınların.Ne manası kalıyor ki.O zaman arkadaşlar neyin daha önemli olduğuna doğru karar vermek lazım.Haksız mıyım.Çok acı küçük düşünen sebeple sonuç arasında bağlantı kuramayan nice afa44 ler var malesef aramızda.
serkancik
22, 8, 2008 - 18:46:10
AĞZINA SAĞLIK MELİS
ÇOK ÇOK ÇOOOOOOOOOKKKK HAKLISIN.TESPİTİN KRİTİK VE ÇOK GÜZEL GERÇEKTEN.ÖNEM SIRASI NEDİR BU ÜLKEDE NE KADAR ANLAMSIZ TARTIŞMALARIN İÇİNDE BULUVERİYORUZ KENDİMİZİ.BEN HÜKÜMET İÇİN TÜRBANIN GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR MESELE OLMADIĞINI BİLİYORDUM ZATEN,BUNLARI YAPIYORMUŞ ADAMLAR DA BİZİ NASIL UYUTACAKLARINI DÜŞÜNÜYORLARMIŞ MEĞER.NELER KARIŞTIRDIKLARI BELLİ OLDU BÖYLELİKLE.
NRC19811
23, 8, 2008 - 15:05:20
slm arkadaşlar
evet ülkenin durumu tartışılır hale gelmiş durumda. sanki ikiye bölündü gibi geliyor. bu olmamalıydı diye düşünüyorum.herkes kendi tarafını kayırıyor.ülkenin tüm zararlarıda bize elektrik su faturası zammı vs. olarak geri gelsin. biraz daha tarafsız yönetilebilirmiydi acaba...
bugu_su
10, 9, 2008 - 02:54:16
????????????????*
Sen birilerine ülkende ticaret yapması için izin vereceksen ki sen de diğer ülkelerde ticaret yapabilesin. Satıldığı söylenen yerlerin tammamıda satılmamıştır. Hisselerinin %si verilmiştir. AKP TÜRKİYEYİ SATIYOR sloganı AKP karşıtlarının ucuz bir oyunu sadece. Neden sürekli bu konu üzerinde duruluyor?? AKP vatandaşı için hiç birşey yapmıyor mu? Bu yılda olduğu gibi; 2006 yılından beri ders kitapları öğrencilere ücretsiz dağıtılıyor. Bundan öncekiler ne yaptı? Her sene yeni kitap çıkardılar kardeş kardeşin, arkadaş arkadaşın kitabını bir sonraki sene kullanamadı. Neden? Demekki ücretsiz eğitim kitabı dağıtmak çok zormuş!? Ya da başka çıkarları mı varmış? İnsan düşünüyor.. 1997 yılında Rusya ile 25 yıl süreli anlaşma imzalamışız.. Komşularımız doğalgaz zenginiyken biz neden doğalgazı kaç katı fiyatına Rusya'dan alıyoruz?? Bunları bir düşünün, vatanı vatandaşı satmak ne imiş görün diyorum.

Hanginiz coco-cola içimiyor ya da pantene şampuan, ipana, ariel, danone ürünlerini tüketmemeye dikkat ediyor?? Vatan severiz diyorsanız önce türk malı kullanmaya özen gösterin. Son sözü birdaha seçimlerde hep bir ağızdan söyleriz, kimse birşeyi dert etmesin
melis
10, 9, 2008 - 14:31:28
????????????????????????????????????????????????*
Sen nerden biliyorsun benim coca cola içtiğimi,nerden biliyorsun AKP nin yaptığı iyi şeyleri görmediğimi,ülkesini seven insanlar yeşil sermayeyi mi desteklemeli illa ki,din sömürüsü yapıp(din konuşulmaması yaşanması gereken bir konudur bana göre ayrıca) kendi görüşündekilerin paralarını bile fakirlere destek amacı altında kazıklayan paralarına para katan kişiler mi sever ülkesini.Gidin işinize foyalarınız çıkıyo bir bir su üstüne,bir başbakan sokak ağzıyla basını tehdit eder mi,
melis
10, 9, 2008 - 14:56:58
....
işine geldiği yerde işine geleni yapan dile getiren,demokrasi özgürlük deyip???? irticacılara para yağdıran mı ülke sever,özgürlük demokrasi deyip ellerinden gelse kendi gibi olmayan insanları bi kaşık suda boğan,dövdürenler mi demokratik.Kimseye hiç kimseye inandıramayacaksınız.Seçim demişsin,seçimde tabi ki alırsınız,şu ortamda en az 3 çocuk yapan bir başkanınız var,biz napıyoruz,küresel ısınma,aile planlaması,bilmem ne sayımız malesef gittikçe düşüyor.Bu AKP nin başarısı değil,beslediği doğurganların başarısı,ama bu güruhun da canı yanarsa tepetaklak olursunuz dikkat edin
melis
10, 9, 2008 - 14:58:09
....
işine geldiği yerde işine geleni yapan dile getiren,demokrasi özgürlük deyip???? irticacılara para yağdıran mı ülke sever,özgürlük demokrasi deyip ellerinden gelse kendi gibi olmayan insanları bi kaşık suda boğan,dövdürenler mi demokratik.Kimseye hiç kimseye inandıramayacaksınız.Seçim demişsin,seçimde tabi ki alırsınız,şu ortamda en az 3 çocuk yapan bir başkanınız var,biz napıyoruz,küresel ısınma,aile planlaması,bilmem ne sayımız malesef gittikçe düşüyor.Bu AKP nin başarısı değil,beslediği doğurganların başarısı,ama bu güruhun da canı yanarsa tepetaklak
  [ Yeni başlık gönderemezsiniz ]               [ 1 2 Sonraki >> ]
Müdürler: -

Word'da gör İndir Arkadaşına öner Yazdır RSS Sitene Ekle
Tüm haklar saklıdır © KPSS.com.tr 2007
kpss.com.tr ,kpsscomtr.com ,kpss, kamusinavi.com , kpss-com-tr.com